Ekonomi

TuSimple Nasdaq’tan çıkarılacak, SEC kaydı sonlandırılacak

SAN DIEGO – Otonom sürüş teknolojisi şirketi TuSimple Holdings Inc. (NASDAQ:TSP) bugün, hisse senetlerini gönüllü olarak Nasdaq Borsası’ndan çıkarma ve hisse senetlerinin Menkul Kıymetler ve Borsa Komitesi (SEC) nezdindeki kaydını sona erdirme planını duyurdu. Bu karar, şirketin Yönetim Kurulu’ndan bağımsız yöneticilerden oluşan Özel Komite tarafından alındı.

Şirket, listeden çıkarma sürecini 29 Ocak 2024 tarihinde veya buna yakın bir tarihte başlatmak için SEC’ye bir Form 25 sunacak. Sonuç olarak TuSimple, Nasdaq’daki son işlem gününün 7 Şubat 2024 civarında olacağını tahmin ediyor. Daha sonra, Şubat veya buna yakın bir tarihte 8 Kasım 2024 itibarıyla TuSimple, SEC’ye bir Form 15 sunmayı ve Form 10-K, 10-Q ve 8-K dahil olmak üzere Borsa Yasası kapsamındaki raporlama yükümlülüklerini etkin bir şekilde sona erdirmeyi bekliyor.

Özel Komite listeden çıkarma ve kayıt silme işleminin şirketin ve hissedarlarının çıkarına olduğu sonucuna vardı. TuSimple, 2021’deki halka arzından bu yana, artan faiz oranları ve niceliksel sıkılaştırmadan etkilenen sermaye piyasalarında değerli bir değişim gördü ve bu da yatırımcıların ticaret öncesi teknolojiyle büyüyen şirketlere yönelik duyarlılığını etkiledi. Şirket, artan hisse senedi fiyat oynaklığının yanı sıra değerleme ve likidite düşüşüyle ​​karşı karşıya kaldı. Özel Komite, halka açık bir şirket olmanın faydalarının artık maliyetlerinden daha ağır basmadığına inanmaktadır.

Listeden çıkarma sürecinin bir parçası olarak TuSimple, şirketin İcra Konseyi Lideri Mo Chen ile bir İşbirliği Anlaşması imzaladı. Chen, Form 15’in yürürlüğe girdiği tarihten itibaren iki yıllık bir süre boyunca makul durma emirlerine uymayı kabul etti. Şirketin Değiştirilen ve Yeniden Düzenlenen Yönetmelikleri de Chen veya bağlı kuruluşlarıyla yapılan herhangi bir işlemin bağımsız yöneticilerin veya yöneticilerin onayını gerektirmesini sağlayacak şekilde değiştirildi. ilgisiz hissedarların çoğunluğu.

Listeden çıkarma, kayıt silme ve İşbirliği Anlaşması ile Yönetmeliklerdeki değişikliklere ilişkin daha fazla ayrıntı, şirketin yatırımcı ilişkileri web sitesindeki Hissedarlara Mektup’ta ve SEC’ye sunulan Form 8-K’daki Yeni Rapor’da mevcuttur.

Bu duyuru bir basın bültenine dayanmaktadır ve şirketin niyetleri ile listeden çıkarma ve kayıttan çıkarmanın beklenen faydalarına ilişkin ileriye dönük ifadeler içermektedir.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

mutkiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu