Haber

TOFAŞ 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Harikalar Ligi gruplarından TOFAŞ, 2023-2024 dönemi çalışmalarına 14 Ağustos’ta başlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre TOFAŞ’ın yeni dönem öncesi hazırlık ve kamp programı kesinleşti.

Yeni dönemde Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek olan mavi-yeşilliler, baş antrenör Orhun Ene yönetiminde yenilenen kadrosuyla 2023-2024 sezonunun hazırlıklarına 14 Ağustos Pazartesi günü Mustafa V. Koç’un talimatıyla başladı. SporTesislerinde teslim edilecektir.

Contemporary Bodrum ilk hazırlık maçını 1 Eylül’de oynayacak. sporBursa ekibi, 2 Eylül’de Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni konuk edecek.

5-12 Eylül’de Antalya kampı

Hazırlıkların ikinci etabı için 5 Eylül’de Antalya’ya gidecek olan TOFAŞ, Smart Casual’in 6-10 Eylül tarihlerinde Belek’teki spor oteli Gloria Sports Arena’da düzenleyeceği organizasyonda 3 hazırlık maçı oynayacak. Gloria Cup’a katılacak gruplar ve maç programları daha sonra duyurulacaktır.

Hazırlık turnuvasının ardından Antalya kampını 12 Eylül’de Anadolu Efes ile oynayacağı özel maçla tamamlayarak Bursa’ya dönecek olan TOFAŞ, 16 Eylül’de hazırlık maçında Bursaspor Basketbol ile karşılaşacak.

Mavi-yeşilliler, 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’na 20-23 Eylül tarihlerinde Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda ev sahipliği yapacak.

2001 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş anısına geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya bu yıl TOFAŞ’ın yanı sıra Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrumspor, Bursaspor Basketbol, ​​Darüşşafaka Lassa ve Galatasaray Nef katılacak.

askale-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu