Haber

MNG Kargo’ya 3 yeni ISO belgesi

MNG Kargo’ya 3 yeni ISO belgesi

 

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden MNG Kargo, faaliyetleri sonucunda ilgili standartları karşılayarak ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.

 

Yapılan değerlendirmeler sonucunda MNG Kargo, kusursuz teslimatla herkesin hayatına değer katma vizyonuyla sektörün geleceğine yönelik yatırımlarına devam ediyor; ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini aldı. MNG Kargo halihazırda ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim belgelerine sahiptir.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Veysi Armağan Kesen, “ MNG Kargo olarak yirmi yıldır odaklandığımız gelişim ve koşulsuz müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Dağıtım altyapımızın ekolojik etkisini en aza indirmek amacıyla elektrikli araçlara yatırım yaparak filomuzu genişletiyoruz,  Yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen doğa dostu kutularımız ve kargo çantalarımızla hem çevremizi hem de müşterilerimizin çalışmalarını koruyoruz. 10.000 fidan diktiğimiz ‘MNG Kargo Ormanı’ ile ağaçlandırma çalışmalarına destek veriyor, Laska iş birliğiyle başlattığımız atık lastik geri dönüşüm projemizle sürdürülebilirlik alanındaki öncü rolümüzü pekiştiriyoruz. Özverili çalışmalarımızla ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müşteri odaklı yaklaşım çerçevesinde müşteri memnuniyetine verdiğimiz değer ve hizmetlerimizi sürekli iyileştirme çabalarımız sonucunda ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandık. Son olarak çalışanların güvenliğini sağlayarak ve yasal düzenlemelere uygun bir çalışma ortamı yaratarak.BEN SO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasını da aldık. “Sahip olduğumuz kalite belgelerimizin verdiği sorumlulukla gelecekte de faaliyetlerimize devam edeceğiz.”

 

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesi, kargonun müşteriden teslim alınmasından, son kullanıcıya teslimine kadar geçen süreçte; Doğal kaynak kullanımını en aza indirmeyi ve bu doğal kaynakların zarar görmesini önlemeyi amaçlamaktadır. ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi, şikayetler de dahil olmak üzere müşteri odaklı, geri bildirime açık bir ortam yaratılmasını, alınan her şikayetin çözümlenmesi ve müşteri hizmetlerinin optimizasyonuna ilişkin yönetim taahhütlerinin yerine getirilmesini öngörmektedir. ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, işletmelerin işyeri risklerini azaltmayı, çalışanların can güvenliğini arttırmayı ve daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturmayı amaçlamaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

tortumhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu