Ekonomi

Manisa Ticaret Borsası TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lideri M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret eden Manisa Ticaret Borsası yönetimi Manisa’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa Ticaret Borsası İdare Şurası Lideri Sadık Özkasap ve Meclis Lideri Cahit Yayman, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Lideri M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. TOBB Lideri Hisarcıklıoğlu, yeni devir çalışmaları için muvaffakiyetler dileyerek, güzel olsun dileklerini iletti. Ziyarette İdare Heyeti Lideri Sadık Özkasap, Meclis Lideri Cahit Yayman, İdare Şurası Lider Yardımcısı Hüseyin Şenay, Meclis Lider Yardımcıları Ali Yılmaz ve Alpaslan Gül, İdare Konseyi Üyeleri Mehmet Ersaygı ve Taner Özalp ile Meclis Üyeleri Serkan Tok, İbrahim Külahlı, Doğan Erdoğdu, Disiplin Konseyi Üyesi Nusret Serdar Muğla ve Manisa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Memnun Karakaş yer aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lideri Rifat Hisarcıklıoğ’nu yeni dönem projeleri hakkında sunum yapan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasapbu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde ülkemiz için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özkasap, “3 Ekim’de seçimlerimizi gerçekleştirdik ve yeni grubumuzla bir arada Manisa’mıza, üyelerimize daha iyi hizmet vermek için mücadelemize devam edeceğiz. Hem hükümetimizin hem de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin takviyesine muhtaçlığımız olduğu bir zamandayız. Bu birlik ve beraberlikle ülkenin iktisadını durdurmadan, istihdamı yükselterek, ihracatına dayanak vererek daha uygun günler için daima bir arada uğraş vereceğiz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lideri Hisarcıklıoğlu bizim gönülden sevdiğimiz, makûs günümüzde düzgün günümüzde her vakit yanımızda olan, ülkesi için gayret veren, gerek yurt içi gerek yurt dışı, vakit ve uzaklık tanımayan Liderimizin yanında olmaktan bizler de çok memnunuz. Bugünkü ziyaretimizde yeni katılan arkadaşlarımızı Liderimize takdim ettim. Bunlarla bir arada Liderim görüşmeler aldı. Manisa’daki sorunları bildirdik. Bunun üzerine konuştuk. Her zaman için pozitif olacağız, daha iyiye gideceğiz. Başkanımızın yanında olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Biz buradan pozitif mutlu bir şekilde Manisa’ya dönüyoruz. Bundan sonraki Genel Konseyimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Başkanı ve Yönetim Kurulu için olacak. Bizlerin Ankara, TOBB delegelerimizle Hisarcıklıoğlu’na dayanağımız sonsuzdur. Ülkemiz için bu kadar çalışan, çaba veren, Eurochambres üzere birçok sorumluluğu da beraberinde götüren Liderimizle olmak bizim için onur ve şereftir” dedi.

“Lisanslı depo yapacağız”

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap yeni dönem projeleri hakkında da Başkan Hisarcıklıoğlu’nu bilgilendirdi. Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü’nün AB Coğrafi İşaret Tescili için müracaatlarını tamamladıklarını anlatan Başkan Özkasap, “Bunun yanı sıra yeni periyotta en büyük projelerimizden birisi Kuru Üzüm Lisanslı Deposunu vilayetimize kazandırmak. Şirketimizi kurduk, arsa arayışlarımız devam ediyor. İnşallah en kısa mühlet içinde Manisa Ticaret Borsası Kuru Üzüm Lisanlı Deposunu Manisa’mıza kazandıracağız” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Manisa Ticaret Borsası heyetinin hem seçim hem de yeni dönem için tebrik etti. Hisarcıklıoğlu, “Yeni yönetim ve meclis ile Manisa’ya en hoş hizmetleri yapacağınızdan eminim. Bizler de TOBB Topluluğu olarak devamlı yanınızda devamlı arkanızdayız. Bürokratik süreçlerde her vakit yardımcı olamaya hazırız. Kâfi ki siz çalışın, yeterki Manisa ve ülkemiz için üretmeye devam edin” diye konuştu. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu