Yaşam

Hadise’den ‘şantaj ve tehdit’ tepkisi: Susmayın, ben de asla susmayacağım

Müzikçi Hadise, toplumsal medya hesabından kendisini amaç alan yorumlara ve hakkında çıkan haberlere reaksiyon gösterdi. Hakkında temelsiz birçok haberin yapıldığını belirten müzikçi, bir kümenin kendisini taciz ettiğini ve bir buçuk yıldır kendisine şantaj yapıldığını söyledi.

Paylaşımına, “Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; susmayın. Ben de susmuyorum ve asla susmayacağım” diyerek başlayan sanatçı, kendisine yöneltilen sözler hakkında konuştu. “Müzikle mutlu olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir insanım. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, şarkılarımı söylemeye devam edeceğim. Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim” diyerek sessiz kalmayı tercih ettiğini paylaşan Hadise, açıklamasına Aile ve Toplumsal Siyasetler Bakanlığı ve RTÜK’ü de etiketledi.

Hadise’nin paylaşımında kullandığı tabirler şöyle:

“Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm bayanlara; SUSMAYIN. BEN DE SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM.

Elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak. Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de. Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete daima güvenirim. LAKİN bu sefer söyleyeceklerim var!

Müzikle memnun olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir beşerim. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, müziklerimi söylemeye devam edeceğim.

Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi lakin ben daima sustum. Asla polemiğe girmedim.

Ben her şeyden evvel bir BAYANIM, bir beşerim. Ben bir buçuk yıldır bir küme tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara nazaran kaç defa gebe kaldım, kaç defa kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz tabibinden çıkarken bana YENİDEN kürtaj yaptırmıştır dedi bu küme. Bu insanlara nazaran metres oldum, bu insanlara nazaran bel altı ne geliyorsa aklınıza birçoklarına maruz kaldım. Bu beşerler tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor.

İnsan diyorum lakin insanlığa sığacak bir şey değil bu yaptıkları. Ben onlara ilişkin bir materyal değilim, ben bir beşerim.

Özel hayatıma resmen tecavüz ediyor bu beşerler. Şantaj, tehdit… Ben Hadise’yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar? Ben artık buradan tüm bayanlara, adalet bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum. Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma TECAVÜZ! Hiçbir bayan ünlü ya da ünsüz bu formda tehdit edilemez, hiç kimseye bu türlü bir şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün durması için savaşacağım! Yalnızca kendim için değil, benim üzere tıpkı şeyleri yaşayan, yaşayacak olan bayanlar ve bayan meslektaşlarım için savaşacağım.

Siz kimsiniz? Allah mısınız? Bu dünyada kimseye verecek hesabım yok! Buradan Türk adaletine sesleniyorum ve güveniyorum.

Bu her insan hakkında bel altı konuşma hakkını kendinde gören programların katiyen denetim altına alınması gerekiyor, magazin dediğiniz şey insanları tehdit etmek değildir.

Saygılarımla,
Hadise”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu