Haber

Kahramanmaraş Valisi: Kamyonun frenlerinde arıza yok, sürücü gözaltında

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, mezarlıkta cenazeyi bekleyen kalabalığın ortasına dalarak hayatını kaybeden kazanın ardından açıklama yaptı. Vali Ünlüer, faciaya neden olan tırın frenlerinde herhangi bir arıza bulunmadığını, sürücüsünün ise gözaltına alındığını söyledi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, beraberindekilerle birlikte kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu. Vali Ünlüer, incelemelerin ardından basına açıklama yaptı.

Vali Ünlüer, 4 ölü, 20 yaralının bulunduğunu belirterek, “Ölü sayımızın artmasın diye dua ediyoruz. Yüklü tır virajı alamamıştı, o sırada burada cenaze töreni yapılıyordu. İlk önce TIR’a çarptı.” Araçlar burada daha sonra vatandaşlarımızın arasına girerek devrildi. Altında sıkışan 3 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. “Bir vatandaşımız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kamyonun frenlerinde herhangi bir arızanın olmadığını öğrendik. Sorun yok. Kamyonun sürücüsü ise gözaltında” dedi.

Öte yandan Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili 2 savcının görevlendirildiği öğrenildi. – KAHRAMANMARAŞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu