Ekonomi

EverCommerce fitness yazılımını Jonas Software’e devrediyor

DENVER – Bir hizmet ticaret platformu olan EverCommerce Inc. (NASDAQ: EVCM), ClubOS, ASF, ClubWise ve My PT Hub gibi ürünlerin Jonas yazılım çözümleri ailesine katılacağı bir hamleyle fitness yazılım çözümlerini Jonas Software’e sattığını duyurdu.

İki kısımda tamamlanması beklenen işlemde, Kuzey Amerika işletmeleri Club OS ve ASF şimdiden el değiştirirken, uluslararası işletmeler ClubWise ve My PT Hub’ın da yasal onaylara tabi olarak 2024’ün üçüncü çeyreğinde el değiştirmesi bekleniyor.

EverCommerce CEO’su Eric Remer, şirketin 2023 gelirlerinin %4’ünden azını temsil eden fitness çözümlerinin, EverCommerce’in daha kazançlı pazar fırsatlarına odaklanmasını sağlamak için satıldığını belirtti. Remer, Jonas Software’in ürünlere daha agresif bir şekilde yatırım yapmak üzere konumlanması nedeniyle satışın fitness müşterileri, çalışanları ve yatırımcıları için faydalı olduğunu belirtti.

Jonas’ın PYXiS Yazılım portföyünün CEO’su Arthur Morris, EverCommerce’in fitness çözümü çalışanlarının ve müşterilerinin şirkete katılmasını memnuniyetle karşıladı ve şirketin Fitness, Eğlence ve Spor dikeyine katacakları değerden duyduğu heyecanı dile getirdi.

Anlaşmanın mali koşulları açıklanmadı. EverCommerce, Perşembe günü yapılması planlanan Dördüncü Çeyrek 2023 kazanç çağrısı sırasında işlemin ayrıntılarını tartışacak.

EverCommerce, büyümeyi teşvik etmeyi, operasyonları kolaylaştırmayı ve müşteriyi elde tutmayı geliştirmeyi amaçlayan hizmet tabanlı işletmelere SaaS çözümleri sağlama konusunda uzmanlaşmıştır. Portföyünde Ev ve Sağlık hizmetleri sektörlerine hitap eden EverPro ve EverHealth markaları bulunmaktadır.

Bu elden çıkarma, EverCommerce’in en yüksek büyüme oranına sahip işlerine odaklanmaya çalıştığı stratejik yeniden düzenlemenin bir parçasıdır. Satışa ilişkin bilgiler bir basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

haberarpacay.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu