Haber

Denizli MHP deprem bölgesine indi

MHP Denizli İl Teşkilatı, Önder Mehmet Ali Yılmaz liderliğindeki depremin en çok yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay’a giderek çadır kamplarda yaraları sardı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren desteğini sürdüren MHP Denizli İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Yılmaz liderliğinde yardım malzemeleriyle Hatay’a gitti. Depremin en çok yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay’da Lider Yılmaz, Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ziyaret ettikten sonra çadır kamplara gitti. Burada oyuncak dağıtarak çocukların yüzünü güldüren MHP Denizli İl Teşkilatı, aileleri yalnız bırakmayarak acılarına ortak oldu.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ülke olarak zor günlerin yaşandığını belirterek, “Ülke olarak gerçekten büyük bir felaket yaşadık. Biz millet olarak birlik ve beraberliğimizle birçok olumsuzluğun üstesinden gelen bir milletiz. Devletimiz. Milletimiz her zorluğun üstesinden gelecektir” Herkes depremzedeler için elinden geleni yaptı ve yapıyor. Hepimiz biriz ve acılarımız ortak. Bu günleri hep birlikte atlatacağız inşallah” dedi. – DENİZLİ

ortaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu