Haber

Yine Refah Partisi’nin 14 il teşkilatı, seçimde Kılıçdaroğlu’nu destekleyecekleri iddialarına yanıt verdi.

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenmişken, dün Ankara’nın arkasına saklanan bir iddia kısa sürede gündem oldu.

KILIÇDAROĞLU İDDİASI GÜNDEMDE

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı değil, Millet İttifakı’nın 13’üncü Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Refah Partisi’nin 14 il teşkilatının destekleyeceği iddia edildi.

“81 İL BAŞKANI TEK VÜCUT OLARAK GENEL BAŞKANIN ARDINDADIR”

Çeşitli haber sitelerinde de yer alan teze bugün yine Refah Partisi’nden yanıt geldi. Yazılı açıklamada, “Partimizin yükselişini engellemek amacıyla bazı medya kuruluşları asılsız iddialar içeren haberler yayınlamıştır. 81 il başkanımız, 926 ilçe başkanımız tek vücut olarak Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin arkasında durmaktadır.

“DESKTOP HABERLERİNİN AMACIYIN FARKINDAYIZ”

Refah Partisi örgütleri olarak bu asılsız, masa başı haberlerin amacının farkındayız. Anlaşılan partimizin yükselişi birilerinin uykularını kaçırmış. Bunlar beyhude ve boş arayışlardır. Bu asılsız iddiaları ortaya atanları kınıyoruz.

“PARTİMİZ VE CUMHURİYET İTTİFAKI SEÇİMLERİ KAZANACAKTIR”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı adayını partimizin hiçbir üyesinin desteklemeyeceği ve oy kullanmayacağı açıktır. Refah Partimiz ve Cumhur İttifakı 14 Mayıs seçimlerinden galip çıkacaktır.”

egilhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu