Haber

Manisa FK-Gençlerbirliği maçı sonrası

SporToto 1. Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Manisa FK’nın teknik direktörü Yalçın Koşukavak, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında maçı iki farklı bölümde değerlendirebileceklerini belirten Koşukavak, ilk yarı etkisiz bir oyun sergilediklerini, ikinci yarıda ise saha değişikliği ile üstünlüğü ele aldıklarını söyledi. oyuncular ve diziliş.

Genç oyunculardan kurulu bir kadro olduklarını kaydeden Koşukavak, “Bugün kazandığımız için mutluyum. Lig kısaldıkça müsabakalardaki zorluk derecesi artıyor. Bu son bölümde genç oyuncuların performans eğrileri de çok dalgalanıyor. Zamanla bu tecrübeyi kazanacaklar ve istikrarlı bir performans gösterecekler” dedi.

Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Müdürü Mustafa Kolcu, haftalarca uğraşmalarına rağmen istedikleri puanları alamadıklarını belirtti. olurdu.” sözlerini kullandı.

İkinci yarıda üstünlüğü rakiplerine bıraktıklarını ifade eden Kolcu, “İkinci yarıda senaryo tamamen değişti, devre başında golü yedik ve son bölümde toptan bir golle kaybettik. Haftalardır iyi olmamıza rağmen almamız gereken puanları alamadığımız için üzgünüz.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu