Haber

Kayseri Atletikspor ligi namağlup tamamladı

Kayseri Harika Amatör Lig A Grubu’nun lideri Kayseri Atletizmspor, normal periyodu namağlup tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

22 kadro ortasında yenilmeyen tek takım Kayseri Atletikspor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. A Grubu’nda genç ve dinamik bir ekiple mücadele eden mavi beyazlılar, Amaratspor’un ligden çekilmesinin ardından ligin son haftasını 3-0 kazanacak. Geçtiğimiz hafta Play-Off oynamaya hak kazanan Kayseri Atletikspor, geleceğe umutla bakıyor.

Büyük bir başarıya imza attıklarını ve emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getiren Kayseri Atletikspor Teknik Direktörü Serkan Karakuş, “2022-2023 döneminde Üstün Amatör Lig A’da çıktığımız 20 maçta yenilmeden 16 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. yenildi.75 gol rakip filelere.Biz sadece 9 gol attık ve gol yedik.Her zaman yanımızda olan, yönetimimizde olan Altan Özhan’a, Eray Tak, Bünyan Payas, İhsan Çelik’e, Kulüp koordinatörümüze Bu takımda çok emeği olan Bekir Dağlı’ya, dönem başında birlikte yola çıktığımız ve şu anda askerde olan Eşref’e, Kaleci antrenörümüz Akdere Ergin İptaş’a, kulüp teknik direktörlerimiz Ferdi Yılmaz, Özcan’a. Irmak’a ve bizlere her fırsatta destek olanlara, spor ve maç trafiğinden dolayı uzun süre ihmal ettiğim tüm velilerimize ve sevgili aileme şükranlarımı sunuyorum.” – KAYSERİ

haber-muradiye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu