Yaşam

Hile’nin YENİ BÖLÜMÜ (42. BÖLÜM) ne zaman, fragmanı yayınlandı mı? Hile yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

İhanet etmek Her perşembe atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Hile 42. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı! Peki Hile yeni bölüm (BÖLÜM 42) ne zaman, fragmanı yayınlandı mı? Hile Yeni bölüm ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

DECEPTION YENİ BÖLÜM (42. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Aldatmak her perşembe atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Aldakmak’ın yeni bölümü her Çarşamba saat 20.00’de ATV’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemek için Youtube Aldatmak Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

DECEPTION’IN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? BU AKŞAM ULAŞILABİLİR Mİ?

ATV’nin sevilen dizisi “Aldatmak” her perşembe akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Aldatmak” her Çarşamba saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

ALDATMA OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oyuncular: Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı , Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özelcan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Asena Girişken, Cem Sürgit, Berkay Ateş, Alize Gördüm, İlayda Çevik.

Hile Nedir?

Güzide, hastanede kafası karışan bebeğiyle ilgili öğrendiği yeni bilgiler nedeniyle ne yapacağını bilemez. Kendi çocuğu olabilecek isme ulaşan Güzide’yi büyük bir şok beklerken hem Tarık hem de Sezai ona yardım eli uzatmaya çalışır. Mualla’nın baskı ve zorlamaları her geçen gün artarken Oylum için esarete dönüşen ev hayatının katlanılabilir tek kısmı Kahraman’dır. Oylum’a olan aşkından dolayı artık hiçbir şeyi göremeyen Tolga, sonuçlarını düşünmeden bir hamle yapar. Bu saldırı Tolga’nın sadece babasıyla değil Mualla ile de yüzleşmesine neden olacaktır. Güzide saygın bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, pek çok çocuğun hak ettiği şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında durmuş, dürüst ve ilkeli bir kadındır. Kendisinin, eşinin ve iki çocuğunun örnek bir aile olduğunu, onurlu bir yaşam sürdüklerini, evliliklerinin geri kalanının sıradan sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini düşünüyor. Bir gün Güzide’nin tesadüfen attığı bir dikiş çorap gibi başına gelir ve mutlu olduğunu sandığı ailenin sıcak bir yuva değil, kumdan kale olduğu ortaya çıkar.

Alakalı haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu