Haber

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz: Seçim çok huzurlu ve sakin bir şekilde devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili seçimleri için oy kullanan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, “Seçimler çok huzurlu ve sakin bir şekilde devam ediyor.”

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Seçimleri için oyunu, il merkezinde bulunan İsmet İnönü Ortaokulu’ndaki 1148 numaralı sandıkta kullandı. Eşiyle birlikte oy kullanan Ayaz, Çankırı’da oy kullanmada rastgele bir sorun olmadığına değindi.

“Seçim çok huzurlu ve sakin bir şekilde ilerliyor”

Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Ayaz, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ülkemize, milletimize, ülkemize ve ülkemizin ilgi gösterdiği tüm coğrafyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Oy verme süreci başladı. ilimizde şu ana kadar saat 08:00’de başladı.Seçimler oldukça sakin geçiyor,sakin bir şekilde devam ediyor.Umarım ülkemiz genelinde ve ilimiz genelinde vatandaşlarımızın demokratik misyonunu ve demokratik misyonunu yerine getirebilmesi için her türlü tedbir alınmıştır. Önce emniyetimiz, jandarmamız, kaymakamlarımız, ilçe ve il seçim kurullarının başkanı olan hakimlerimiz ile uyum içinde seçim sürecini yürütüyoruz.Kendisi çok uzun bir tecrübeye sahip.İnşallah bu süreci tamamlayacağız. sağlıklı bir şekilde.” – ÇANKIRI

guneysu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu