Haber

Bakırköy Veli Efendi Hipodromu’nda Yangın Çıktı

Bakırköy Veli Efendi Hipodromu önünde yarış atları taşıyan 5 aracın yanması sonrasında önce hipodromun karşısındaki çimenlik alanda, ardından hipodromun karşısındaki metruk binada yangın çıktı. Polis ekipleri, bir kişinin ateşe verildiği iddiasıyla kundakçının peşine düştü.

Bakırköy Veliefendi Hipodromu önüne park halinde bulunan yarış atlarını taşıyan 5 aracın dün akşam saatlerinde yanması sonrasında hipodromun karşısındaki çimenlik alanda ve 1 saat sonra hipodromun karşısındaki metruk binada yangın çıktı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İddiaya göre, bir kişinin önce hipodrom önünde bulunan 5 aracı ateşe verdiği, ardından çevredeki birçok alanda yangın çıkardığı öğrenildi. Hipodromun karşısındaki otlağı ateşe veren kundakçı, ardından hipodromun karşısındaki metruk binayı ateşe verdi. İtfaiye ekipleri yangınları söndürmek için seferber olurken, polis ekipleri kundakçının peşine düştü.

Önlem olarak hipodrom çevresine Özel Harekat polisleri konuşlandırıldı. Yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, polis ekiplerinin kundakçıyı arama çalışması sürüyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu