Yaşam

Anna Sólyom’un Günlük Mucizelerdeki Küçük Kursu hayat için bir rehber sunuyor

Anna Sólyom günün farklı mevsimlerinde durarak ilerliyor: uyanma, kahvaltı, işe gitme, molalar ve molalar, çay saati, bireysel vahalar, dostlukların kutlanması…

Bölüm bölüm, bize küçük görünen şeyleri bize gösteren bir yol haritası çizerek ilerliyor ama geriye dönüp baktığımızda aslında bunların gerçekten büyük şeyler olduğunu anlıyoruz.

Bu kitabı okuduktan sonra günlük yaşamınızda bilinçsizce gerçekleştirdiğiniz ritüellerin farkına varacak ve bunları yapılandırarak her günün büyüsünden keyif alacaksınız.

Bize daha fazla güç, tatmin ve hırs veren küçük değişiklikleri görerek farkındalığınızı artıracak, yaşadığınız her günün eşsiz mutluluklar içerdiğini anlayacaksınız.

Hayattan eylemler

Günlük mutluluğumuz çoğu zaman farkına varmadığımız küçük ritüellerle desteklenir. Kahve içmek, selamlaşmak, arkadaşlarla buluşmak… Tüm bu eylemleri hayatın bize sunduğu her anı kutlayarak gerçekleştirirsek dönüştürücü ve belirleyici olabilir.

Yazar Anna Sólyom

Mutlu olmaya davet…

Bilgelerin dediği gibi, hayatımıza dönüp baktığımızda hatırladığımız anlar gerçekten de en değerli anlardır. Günlük mucizelerle ilgili bu küçük kurs, bu anlarda neşeli olmaya bir davettir.

Sayfa: 232

yaşama sevinci

Bu kitabın amacı elbette ki memnun olduğumuzun farkına varmak için son günlerimizi beklemek zorunda kalmamamızı sağlamaktır. Onun yerine bu yaşama sevincini bundan sonra da her günün her dakikası paha biçilmez ve eşsizmiş gibi taşımaktır.

haberbaskil.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu